Välkommen till din pålitliga bilverkstad!

Vi är bäst på Mazda, Suzuki, Aiways och XBUS, och är auktoriserade för dessa. Det innebär att våra mekaniker kontinuerligt utbildas inom de senaste bilmodellerna, och kan genomföra garantiarbeten och originalservice.

Som föredetta auktoriserad verkstad för Honda och Hyundai har vi fortfarande hög kompetens och kan erbjuda felsökning och service, men kan inte genomföra garantiärenden eller uppdateringar.

I samarbete med MECA har vi utrustning att genomföra många verkstadsarbeten på alla bilmärken. 

Hos oss kan du räkna med att få personlig service med en hög kunskapsnivå till ett rättvist pris.

Vad är nyckeln till vår omtyckta och framgångsrika verkstad? Varför återkommer våra kunder år efter år?

Självklart är våra fina bilmodeller en stor faktor men den största anledningen finner vi på eftermarknaden – på verkstaden. Kunden ska bli så väl omhändertagen att han inte vill byta till ett annat bilmärke.

Vi har i flera år fått utmärkelsen ”Mest nöjda kunder” enligt Motormännens enkäter. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder. Vi har investerat i en toppmodern bilverkstad som klarar morgondagens krav när det gäller arbetsmiljö, verkstadsutrustning samt oljehantering. En Grön bilverkstad med miljöcertifiering. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med. Vår personal går regelbundet på utbildningar och har ett speciellt anpassat utbildningsprogram som är individuellt anpassat till varje mekaniker.

En annan hemlighet är att ha personal som tycker att arbetet är stimulerande och som trivs på jobbet. Vår verkstad är lagom stor med bra laganda och personlig kontakt med kunderna. Våra kundmottagare har god kontakt med mekanikerna och sitter själva på hög mekarkunskap. Vi premierar kvalitet framför kvantitet. Våra mekaniker har fasta löner istället för ackord. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

MECA Verkstad

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. De bistår med en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via expresslager till professionella bilverkstäder såsom vår. Allt för att kunna leverera ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service.

LillJocke är vår MECA-specialist. LillJocke heter egentligen Joakim Törnblom men kallas för LillJocke av en anledning. När han inte lagar bilar spelar han i det välkända Rockabilly-bandet The Go Getters. Han är en lika duktig mekaniker som musiker och har jobbat med allt från raggarbilar till elbilar. Boka en tid så får vi se om han kan fixa din bil också!

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider sommar- Bilförsäljning
Vardagar: 09.30 - 18.00
Lördag & Söndag: Sommarstängt
Öppettider sommar- Verkstad
Vardagar: 07.00-16.00
Lördag & Söndag: Stängt
Lunchstängt 12.00-12.30