Informaton för Företag (B2B)

Vi strävar efter att hjälpa ditt företag genom att erbjuda prisvärda och pålitliga bilar med fördelaktiga finansierings- och leasingalternativ som passar era behov. Att välja en Mazda är ett bra affärsbeslut och vi gör inköpsprocessen trevlig, enkel och effektiv. Oavsett om du är ansvarig för en större vagnpark eller bara några bilar så guidar vi dig i vårt modellprogram. Det är viktigt för oss att möta era behov i den situation ni sitter i hitta den bästa lösningen för just ditt företag. Därför erbjuder vi ofta skräddarsydda lösningar och unika förmåner och erbjudanden anpassat för just era önskemål.

Nedan har vi samlat sidor som förklarar de vanligaste frågorna kring företagsaffären. Det finns många olika sätt att som företag handla bilar, och det finns många olika typer av bilar. Tjänstebil och förmånsbil? Leasing eller kreditköp? Finansiell leasing eller operationell leasing? Vad är egentligen skillnaderna och vad ska man välja?

Är du intresserad av att boka ett möte eller att vi besöker er verksamhet, för att diskutera en eventuell företagsaffär? Kontakta våra säljare!

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider - Bilförsäljning
Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördag & Söndag: Sommarstängt
Öppettider - Verkstad
Vardagar: 06.45-17.00
Lördag & Söndag: Stängt
21 Juni: Stängt