Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon 021-81 60 60 
E-post   info@oa-bil.se 

Besöksadress

Elledningsgatan 3
721 37 Västerås

Bilförsäljning

Vardagar 09.30-18.00
Lördagar  11.00-14.00
Söndagar Stängt

Verkstad

Mån-fre        06.45-17.00

Telefontid    08.00-16.00

Ledning & Administration

Per Andersson

VD
Telefon 021 81 60 61
per@oa-bil.se

Driver företaget som ett familjeföretag. Sätter alltid kunden och sin personal i centrum. Tävlingsmänniska som är en dålig förlorare men en mycket bra vinnare. Saknar egen fritid, men det är inga problem med 4 barn, barnbarn, häst och hund. Åker helst till stugan i Sälen både sommar som vinter. Är både ordförande och tränare i Västerås Friidrottsklubb. Pratar engelska och spanska.

Susanne Morvik

Kontorist
Telefon 021 81 60 64
susanne@oa-bil.se

Företagets ansikte utåt. Alltid glad och trevlig i telefon – enligt kunderna. Men frågar du oss som jobbar här är Susanne alltid lika glad och trevlig. Enligt obekräftade källor badar hon helst skumbad med ett glas rödvin.  Tillbringar all ledig tid med barnbarnen eller i stugan vid Mora vid Sundbyholm. Har försökt att träna både det ena och det andra men tröttnar ganska fort. Har slutat röka massor av gånger. Det är jättelätt! Det svåra är att inte börja igen…Nu både snusar och tjuvröker hon.

Carolina Andersson

Kontorist

carolina@oa-bil.se

Kommer och går som hon vill, men är man gift med chefen är det inga problem. Gladast av alla. Alltid på bra humör och pratar gärna och mycket. Nuförtiden hittar man henne oftast i stallet med hästen Copyright och döttrarna Olivia och Celina. Carolinas största intresse är att shoppa och resa, helst till sin familj i Argentina och till fritidshuset i Sälen. Har spanska som modersmål.

Säljare

Alvin Teppans

Säljare
Telefon 021 81 60 68
alvin@oa-bil.se

Alvin är både lång och väldigt trevlig…samtidigt ;-) Vår populära säljare som alla gillar. Förutom ett stort idrottsintresse som gammal basketstjärna är han duktig på att ta hand om sin familj. Barnbarnen, numera tre till antalet, tar det mesta av fritiden. Vi är glada att ha Alvin hos oss då han alltid har ett bra humör och sprider värme runtomkring sig. Ska lära sig spanska så att han kan förstå sitt nya favoritland, Spanien. Pratar engelska, tyska och teckenspråk.

Camilla Svensson

Säljare
Telefon 021 81 60 66
camilla@oa-bil.se

Uppväxt på en hästgård har Camilla nu sadlat om från mediesäljare till bilsäljare. Camilla gillar bilar och har alltid drömt om att bli bilsäljare. En dröm som nu har blivit verklighet. Camilla har glimten i ögat och är glad och trevlig. När hon inte jobbar lyssnar hon på hårdrock och går ut med miniatyrbullterriern Dolph. Familjen består av sambo, hund och en massa katter. Camilla är konstnärlig och kreativ och en hejare på att teckna.

Messi

Dvärgpinscher
Telefon – ingen
messi@barcelona.es

Messi är vår populära hallvärd som hälsar alla kunder välkomna. Älskar att leka med bollar och trivs både med sitt jobb och sina arbetskamrater. När han inte jobbar leker han med sina syrror. Det bästa Messi vet är att åka båt och hoppa i vattnet samt att åka till huset i Sälen.

Verkstad

Janne Karlsson

Verkstadschef
Telefon 021 81 60 73
janne@oa-bil.se

Janne är vår populära verkstadschef. Han har ett förflutet som FN-soldat och verkstadschef på Möller Bil i Sala. Janne är en känd fotbollsprofil från den stora metropolen Sala, med en riktig vinnarinstinkt som många andra på företaget. När han inte jobbar eller är ute i världen och reser renoverar han huset i silverstaden. Har mer energi än en duracell-kanin. Pratar engelska, tyska, rövarspråk och fikonspråk.

Joachim Carlsson

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Jocke var en ”liten” blyg, blond kille när han började hos oss, direkt efter skolan. Nu har han utvecklats till en stor, stark, tatuerad och rakad bilmekaniker, som dessutom är en utomordentligt duktig yrkesman. Vi är glada att ha en så trevlig och bra kille på vår verkstad. Jocke gillar  tatueringar, bärs , brudar och Thailand.

Joakim Törnblom

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Lill-Jocke är vår kortaste mekaniker och företagets entertainer. Jocke har många strängar på sin kontrabas. Uppträder över hela världen med The Go Getters. När han inte jobbar eller har spelningar glider han helst runt i en amerikanare. Elbilar är inget för en riktig raggare.  Pratar svenska och amerikanska med sydstatsdialekt. 

 

Johan Wallin

Kundmottagare
Telefon 021 81 60 72
johan@oa-bil.se

Johan har jobbat hos oss i många år som mekaniker men flyttade till Björkmans Bil och blev kundmottagare. Vi är glada att ha Johan tillbaka som kundmottagare men gladast är nog Johan…lalalalalalalalala. När han inte bokar servicar eller säljer reservdelar hittar du honom på cykeln eller på längdskidorna. Johan njuter även av en god single malt när helgen kommer. Pratar både svenska och engelska, ibland samtidigt.

Bengt-Ove Eriksson

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Mekaniker med många år i yrket. Pedant ut i fingerspetsarna. Gör aldrig ett halvdant jobb. Lite för noga ibland om du frågar oss, men kunderna jublar. Bengt-Ove eller Bamse som vi säger är go och glad, framför allt matglad. Motorcykel och golf tar en stor del av fritiden, men själv säger han att han gillar öl och kompisar, men mest öl…

Mathias Johansson

Bilmekaniker

johan@oa-bil.se

Mathias eller Matte som han kallas är en kanonduktig mekaniker och Mazdaexpert som vi är glada att ha hos oss. Vår påläggskalv som vi bygger framtiden kring. Matte säger själv att han gillar bilar, kompisar, tatueringar och fester. För oss andra låter det mer som ”raggare”, men det beror nog på att han kommer från Ransta. Har ingen bollkänsla men är en hejare på att fiska och pimpla mer än öl.

Sami Lindholm

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Sami har alltid ett leende på läpparna. En viss likhet finns med jokern i Batman, säger en del. Sami är väldigt snabb och noggrann och har efter några år på rekonden äntligen tagit steget över till verkstaden. Han älskar att spela bilspel och köra folkrace. Enligt Sami själv var han en talang när han var yngre. Vi gillar hans trevliga humör och uppsyn :-). Har sambo och två barn i Skultuna.

Bilrekond

Göran Johansson

Rekonditionerare
info@oa-bil.se

Gillar bilar. Mazda har alltid varit Görans favorit. Upplevs som mycket hjälpsam och en riktig pådrivare. Känner alla i branschen och ordnar det mesta. Största intresse är att åka snöskoter och besiktiga bilar. Göran är morgonpigg och uppe innan tuppen.

Johannes Smrecki

Rekonditionerare
info@oa-bil.se

Vår lilla duktiga Johannes sköter allt i rekonden. Johannes är en glad kille i sina bästa år. När han inte flyttar runt umgås han med sin tjej och hennes barn. Pratar svenska, engelska och lite kroatiska. 

.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Vardagar 09.30-18.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
VERKSTAD
Måndag-fredag 06.45-17.00
Telefontid 08.00-16.00
Lördag & Söndag Stängt