Ställ En Fråga

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta Oss

Se vår personal och direktnummer längre ner på sidan.

 

För Allmänna Frågor

Telefon 021-81 60 60 
E-post   info@oa-bil.se 

Besöksadress

Elledningsgatan 3
721 37 Västerås

 

 

Öppettider

Bilförsäljning

Vardagar: 09.00 – 18.00
Lördagar: 11.00 – 15.00
Söndagar: Stängt

Verkstad

Vardagar: 06.45-17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Ledning & Administration

Per Andersson

VD
Telefon 021 81 60 61
per@oa-bil.se

Driver företaget som ett familjeföretag. Sätter alltid kunden och sin personal i centrum. Tävlingsmänniska som är en dålig förlorare men en mycket bra vinnare. Saknar egen fritid, men det är inga problem med 4 barn, 2 barnbarn och hund. Åker helst till  Spanien och Sälen både sommar som vinter. Är ordförande i Västerås Friidrottsklubb. Pratar engelska och spanska.

Susanne Morvik

Kontorist
Telefon 021 81 60 64
susanne@oa-bil.se

Företagets ansikte utåt. Alltid glad och trevlig i telefon – enligt kunderna. Men frågar du oss som jobbar här är Susanne alltid lika glad och trevlig. Enligt obekräftade källor badar hon helst skumbad med ett glas rödvin.  Tillbringar all ledig tid med barnbarnen eller i stugan vid Mora vid Sundbyholm. Har försökt att träna både det ena och det andra men tröttnar ganska fort. Har slutat röka massor av gånger. Det är jättelätt! Det svåra är att inte börja igen…Nu tjuvröker hon regelbundet flera gånger om dagen…

Carolina Andersson

Kontorist

carolina@oa-bil.se

Kommer och går som hon vill, men är man gift med chefen är det inga problem. Gladast av alla. Alltid på bra humör och pratar gärna och mycket. Skjutsar döttrarna Olivia och Celina över hela stan hela tiden. Carolinas största intresse är att shoppa och resa, helst till sin familj i Argentina och till Marbella och Sälen. Har spanska som modersmål.

Säljare

Bilarna och priserna är mer lika idag. Det personliga engagemanget och bemötandet är helt avgörande. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att du som kund ska vara nöjd med din bilaffär.
Välkommen att kontakta våra trevliga säljare!

Alvin Teppans

Säljare
Telefon 021 81 60 68
alvin@oa-bil.se

Alvin är både lång och väldigt trevlig…samtidigt ;-) Vår populära säljare som alla gillar. Förutom ett stort idrottsintresse som gammal basketstjärna är han duktig på att ta hand om sin familj. Barnbarnen, numera tre till antalet, tar det mesta av fritiden. Vi är glada att ha Alvin hos oss då han alltid har ett bra humör och sprider värme runtomkring sig. Räknar ner till pensionen om något år… Pratar engelska, tyska och teckenspråk.

Jonathan Gawell

Säljare
Telefon 021 81 60 66
jonathan@oa-bil.se

Jonathan är vår yngsta säljare och vår mest pålästa. Kan svara på alla våra och kundernas frågor.  Han är alltid glad och en riktig tekniknörd  (på ett bra sätt) och har varit butikschef på Kjell & Co i Västerås. Har just nu  en sambo, en dotter, en katt och hus . Tvärtemot oss andra är han ointresserad av idrott men försöker lära sig på kvällstid… 

Verkstad

Janne Karlsson

Verkstadschef
Telefon 021 81 60 73
janne@oa-bil.se

Janne är vår populära verkstadschef. Han har ett förflutet som FN-soldat och verkstadschef på Möller Bil i Sala. Janne är en känd fotbollsprofil från den stora metropolen Sala, med en riktig vinnarinstinkt som många andra på företaget. När han inte jobbar eller är ute i världen och reser renoverar han huset i silverstaden. Har mer energi än en duracell-kanin. Pratar engelska, tyska, rövarspråk och fikonspråk.

Joachim Carlsson

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Jocke var en ”liten” blyg, blond kille när han började hos oss, direkt efter skolan. Nu har han utvecklats till en stor, stark, tatuerad och rakad bilmekaniker, som dessutom är en utomordentligt duktig yrkesman. Vi är glada att ha en så trevlig och bra kille på vår verkstad. Jocke gillar  tatueringar, bärs , brudar och Thailand.

 

Magnus Garpenlid

Kundmottagare
Telefon 021 81 60 72
magnus@oa-bil.se

– mer info kommer :)
.
.
.
.
.
.

Joakim ”Lill-Jocke” Törnblom

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Låt oss presentera vår egen lilla mekaniska trollkarl, Lill-Jocke! Ja, du gissade rätt, han kallas så för att han är så kort att han knappt kan nå över motorhuven utan att stå på pall. Men oroa dig inte, hans utmaning i höjd är kompenserad av hans breda expertis när det kommer till bilar. Joakim kan även överaska med fantastiska toner på sin kontrabas, och har ett stort intresse för den klassiska raggarkulturen och hans fina amerikanare.  

 

Mathias Johansson

Bilmekaniker

verkstad@oa-bil.se

Mathias eller Matte som han kallas är en kanonduktig mekaniker och Mazdaexpert som vi är glada att ha hos oss. Vår påläggskalv som vi bygger framtiden kring. Matte säger själv att han gillar bilar, kompisar, tatueringar och fester. För oss andra låter det mer som ”raggare”, men det beror nog på att han kommer från Ransta. Har ingen bollkänsla men är en sjujäkel till materialare och bollkalle. 

Sami Lindholm

Bilmekaniker
verkstad@oa-bil.se

Sami har alltid ett leende på läpparna. En viss likhet finns med jokern i Batman, säger en del. Sami är väldigt snabb och noggrann och har efter några år på rekonden äntligen tagit steget över till verkstaden. Han älskar att spela bilspel och köra folkrace. Enligt Sami själv var han en talang när han var yngre. Vi gillar hans trevliga humör och uppsyn :-). Har sambo och två barn i Skultuna.

Bilrekond

Johannes Smrecki

Rekonditionerare
info@oa-bil.se

Vår lilla duktiga Johannes sköter allt i rekonden. Johannes är en glad kille i sina bästa år. Har nu stadgat sig efter många år som ungkarl . När han inte jobbar umgås han med sin sambo och hennes barn.  Fritiden består mest av träning och hundpromenader med  en busig labradorvalp. Pratar svenska, engelska och lite kroatiska. 

Messi

Dvärgpinscher
messi@barcelona.es

Messi är vår populära hallvärd som hälsar alla kunder välkomna. Älskar att leka med bollar och trivs både med sitt jobb och sina arbetskamrater. När han inte jobbar leker han med sina syrror. Det bästa Messi vet är att åka båt och hoppa i vattnet samt att åka till huset i Sälen. Har uppnått pensionsålder men vill alltid följa med till jobbet.

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider - Bilförsäljning
Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördag: 11.00 - 15.00
Söndag: Stängt
Öppettider - Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00
Helg: Stängt