SVERIGES ENKLASTE BIL ATT HA

Hur svårt ska det vara med bil egentligen? Inte alls tycker vi på Suzuki. Helt enkelt. Välkommen till ett krångelfritt bil-liv. Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt.

För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver. Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.

Vi är auktoriserad återförsäljare för Suzuki från september 2019. Men Suzuki är inte nytt för oss då vi sålde Suzuki under åren 1995-2005.

Varför Suzuki?

Upptäck varför en Suzuki är det perfekta valet för dig! Med en Suzuki får du en oslagbar kombination av pålitlighet, bränsleeffektivitet och stil. Vare sig du söker en smidig stadskompakt, en äventyrslysten SUV eller en rymlig familjebil, har Suzuki-modellerna något för alla.

Vår avancerade teknologi och säkerhetsfunktioner garanterar att du och dina nära och kära alltid reser med en sinnesfrid. Dessutom erbjuder vi ett imponerande utbud av innovationer som gör din körupplevelse enkel och bekväm, oavsett om det är parkering i trånga utrymmen eller navigering på okända vägar.

Suzuki strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativa bilar till överkomliga priser. Dessutom med det nya ”service ingår” upplägget där du helt enkelt gratis får bilen underhållen under de första åren.

Välj en Suzuki idag och ta del av en bil som kommer att vara din trogna följeslagare under lång tid framöver. Få ut mesta möjliga av varje resa med en bil som är designad för att möta dina behov och förväntningar. Välkommen till Suzuki-familjen – vi ser fram emot att få se dig köra iväg med ett leende på läpparna!

Suzukis historia börjar med en vävstol

Suzuki har följt sin egen väg i alla år, med mängder av motorer för olika slags fordon, med och utan hjul, både på sjö och land. Men historien börjar faktiskt med en vävstol för över 100 år sedan. 1909 grundade Michio Suzuki textilföretaget Suzuki Loom Works i Hamamatsu. Med detta företag lade han grunden till märkets världsomspännande framgång. Suzuki har sedan dess låtit företaget växa genom att utveckla nya produkter med kvalificerad teknik och stor framtidspotential.

Från tidigt 50-tal är det motorfordon som gäller och företaget byter namn till Suzuki Motor Corporation. Fokus för Suzuki bilar Sverige ligger på prisvärda bilar som verkligen håller i längden, utan att kompromissa med den större helheten. För bilen har alltid varit en del av en större helhet och den helheten ser förstås olika ut. Men genom att tänka annorlunda kan man göra stor skillnad. Och få ut mer. För fler.

Vill du veta mer om Suzukis historia eller hur det är att äga en Suzuki? Klicka här!

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider - Bilförsäljning
Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördag: 11.00 - 15.00
Söndag: Stängt
Öppettider - Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00
Helg: Stängt