Vi är auktoriserad återförsäljare för Suzuki från september 2019. Men Suzuki är inte nytt för oss då vi sålde Suzuki under åren 1995-2005.

Vi är glada att kunna erbjuda Suzuki´s modellprogram av prisvärda, välutrustade och körglada bilar.

Alla modeller går att beställa med fyrhjulsdrift och gaskonvertering vilket är unikt i Sverige. Hela Suzukis modellprogram är elektrifierat!

Läs mer om Suzuki
Bygg din egen Suzuki privatleasing
Läs mer om Suzuki Biogasbilar här

PÅ VÄG MOT SVERIGES ENKLASTE BIL ATT HA

Hur svårt ska det vara med bil egentligen?
Inte alls tycker vi på Suzuki. Helt enkelt.
Välkommen till ett krångelfritt bil-liv

Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING Öppettider
Vardagar 09.30-18.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
VERKSTAD Öppettider
Vardagar 06.45-17.00
Lördag & Söndag Stängt