Uppdatera din Mazda med Apple CarPlay™

Nyheter - 11 december 2018

En mer givande körupplevelse

MZD Connect ger föraren total kontroll så att du kan hålla dig uppdaterad och samtidigt köra säkert. Utför uppgifter utan att bli distraherad och justera bilens kommunikations- och navigeringsinställningar så att du kan fokusera på att njuta av körningen. Det är ett perfekt exempel på Jinba Ittai – samspelet mellan bil och förare.

Röstigenkänning, Mazdas HMI commander och knapparna på ratten ger dig tillgång till funktionerna, tjänsterna och apparna på en kompatibel smartphone samtidigt som du kan fokusera på vägen. Njut av funktionerna i dina favoritappar med smartphone-integrationen i MZD Connect.

Apple CarPlay™ är det smarta och säkra sättet att använda din iPhone när du kör. Få enkelt tillgång till Apple Music, kartor, meddelanden och ring samtal med Siri eller via bilens HMI Commander och pekskärm.

Apple CarPlay™ är tillgänglig för alla bilmodeller utrustade med MZD Connect. Kontakta vår verkstad när du vill köpa och installera programfunktionen i din Mazda.

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider - Bilförsäljning
Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördag & Söndag: Sommarstängt
Öppettider - Verkstad
Vardagar: 06.45-17.00
Lördag & Söndag: Stängt
21 Juni: Stängt