Nya Aiways U6 runt hörnet!

Nyheter - 21 oktober 2022

Vi närmar oss premiär för nya tillskottet från Aiways – nämnligen Aiways U6.
En sportig och samtidigt bekväm och praktisk helelektrisk bil utan kompromisser.

Läs mer om Aiways U6 här

Är du nyfiken på att veta mer? Vi är redan experten på den nya modellen. Besök oss, eller kontakta oss och ställ alla frågor ni har. Bara inom några veckor öppnar möjligheten att förbeställa bilen för leverans nästa år!

Fullt elektriskt. Fullständigt förträfflig. Alltid över förväntan och räds inte att sticka ut från mängden. Den nya elektriska Aiways U6 är en ambitiös och atletisk SUV-Coupé – som utmanar elektromobiliteten med en djärv design och framtidsorienterad teknik.

Aiways U6 har ett djärv utseende med sitt sportiga SUV-Coupé-uttryck och aerodynamiska fullkomlighet. Från den hajinspirerade fronten till de markanta linjerna på mitten av bilen och det lyxiga glastaket som elegant glider in i coupé:ens bakdel och bildar en komplett enhet – Aiways U6 är inte en i mängden.

Sportig men enkel. Sofistikerad men elegant. Detta kännetecknar kupén som innehåller klassens största panoramaglastak, en 14,6″ pekskärm med trådlös mobilladdning, ambient belysning och en sci-fi-inspirerad växelspak.

Avancerade förarassistanssystem som ingår som standardutrustning ser till att du alltid håller dig informerad, har kontroll och är uppdaterad. Allt tack vare 22 sensorer och kameror som håller dig bättre skyddad än någonsin. Aiways U6 är utrustad med innovativ teknik med ett enda syfte: att göra körningen enklare, säkrare och mer behaglig. En mängd avancerade förarassistanssystem som standard gör just detta. De 22 sensorerna och kamerorna förutser och reagerar på ändrade vägförhållanden och potentiella faror.

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider - Bilförsäljning
Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördag: 11.00 - 15.00
Söndag: Stängt
Öppettider - Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00
Helg: Stängt