Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon 021-81 60 60
Fax 021-81 07 67
E-post info@oa-bil.se

Besöksadress

Elledningsgatan 3
Västerås

Bilförsäljning

Vardagar 09.30-18.00 
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt

Verkstad

Vardagar 06.45-17.00
Telefontid 08.00-17.00
Lördag Stängt 
Söndag Stängt

Hitta till oss

Ove Andersson Bil AB

Elledningsgatan 3
Västerås

Bilförsäljning Vardagar 09.30-18.00
Lördagar 11.00-14.00
Söndagar Stängt
Verkstad Vardagar 06.45-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt

Ledning & Administration

Per Andersson

VD Telefon 021 81 60 61 per@oa-bil.se Driver företaget som ett familjeföretag. Sätter alltid kunden och sin personal i centrum. Tävlingsmänniska som är en dålig förlorare men en mycket bra vinnare. Saknar egen fritid, men det är inga problem med 4 barn, häst och hund. Åker helst till stugan i Sälen både sommar som vinter, när han inte tränar en massa barn i friidrott. Pratar engelska och spanska.

Susanne Morvik

Kontorist Telefon 021 81 60 64 susanne@oa-bil.se Företagets ansikte utåt. Alltid glad och trevlig i telefon - enligt kunderna. Men frågar du oss som jobbar här är Susanne alltid lika glad och trevlig. Enligt obekräftade källor badar hon helst skumbad med ett glas rödvin. Har vårdnaden om en frånskild och trevlig man som numera även är hennes sambo. Har försökt att träna både det ena och det andra men tröttnar ganska fort. Får ändå lite motion genom alla rökpauser.

Carolina Andersson

Kontorist carolina@oa-bil.se Kommer och går som hon vill, men är man gift med chefen är det inga problem. Gladast av alla. Alltid på bra humör och pratar gärna och mycket. Nuförtiden hittar man henne oftast i stallet med hästen Boppe och döttrarna Olivia och Celina. Carolinas största intresse är att shoppa och resa, helst till sin familj i Argentina och till fritidshuset i Sälen. Har spanska som modersmål.

Säljare

Alvin Teppans

Säljare Telefon 021 81 60 68 alvin@oa-bil.se Alvin är både lång och väldigt trevlig...samtidigt ;-) Vår populära säljare som alla gillar. Förutom ett stort idrottsintresse som gammal basketstjärna är han duktig på att ta hand om sin familj. Barnbarnet Vida tar det mesta av fritiden. Vi är glada att ha Alvin hos oss då han alltid har ett bra humör och sprider värme runtomkring sig. Ska lära sig spanska så att han kan förstå sitt nya favoritland, Spanien. Pratar engelska, tyska och teckenspråk.

Daniel Wikström

Säljare Telefon 021 81 60 67 daniel@oa-bil.se Daniel är vår nya säljare som vi satsar på. Han har senast jobbat på Mekonomen med reservdelar och biltillbehör. Daniel har ett stort bilintresse och tar nu klivet vidare för att sälja bilar. Förutom att Daniel är väldigt trevlig och ödmjuk är han en hejare på kampsport. Vi hälsar Daniel välkommen till vårt säljteam.

Camilla Svensson

Säljare Telefon 021 81 60 66 camilla@oa-bil.se Uppväxt på en hästgård har Camilla nu sadlat om från mediesäljare till bilsäljare. Camilla gillar bilar och har alltid drömt om att bli bilsäljare. En dröm som nu har blivit verklighet. Camilla har glimten i ögat och är glad och trevlig. När hon inte jobbar lyssnar hon på hårdrock och går ut med miniatyrbullterriern Dolph.

Ellinor Andersson

Hallvärd och administratör ellinor@oa-bil.se Ellinor är dotter till Per sedan 22 år. Jobbar som hallvärdinna och sköter all säljadministration. Hon har även lärt sig att sköta företagets ekonomi vilket kan är bra när hon läser ekonomi på högskolan. Älskar att resa! Har blivit "flexibel" vegetarian, vad det nu är och träningstokig. Pratar både brittisk och amerikansk engelska, lite spanska och skulle vilja lära sig franska. Kan räkna till 3 på flera olika språk ;-)

Verkstad

Verkstad

Janne Karlsson

Verkstadschef Telefon 021 81 60 73 janne@oa-bil.se Janne är vår populära verkstadschef. Han har ett förflutet som FN-soldat och verkstadschef på Möller Bil i Sala. Janne är en känd fotbollsprofil från den stora metropolen Sala, med en riktig vinnarinstinkt som många andra på företaget. När han inte jobbar eller är ute i världen och reser renoverar han huset i silverstaden. Har mer energi än en duracell-kanin. Pratar engelska, tyska, rövarspråk och fikonspråk.

Johan Wallin

Kundmottagare Telefon 021 81 60 72 johan@oa-bil.se Johan har jobbat hos oss i många år som mekaniker men flyttade till Björkmans Bil och blev kundmottagare. Vi är glada att ha Johan tillbaka som kundmottagre men gladast är nog Johan...lalalalalalalalala. När han inte bokar servicar eller säljer reservdelar hittar du honom på cykeln eller på längdskidorna. Johan njuter även av en god single malt när helgen kommer. Pratar både svenska och engelska.

Mathias Johansson

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Mathias eller Matte som han kallas är en kanonduktig mekaniker och Mazdaexpert som vi är glada att ha hos oss. Vår påläggskalv som vi bygger framtiden kring. Matte säger själv att han gillar bilar, kompisar, tatueringar och fester. För oss andra låter det mer som "raggare", men det beror nog på att han kommer från Ransta. Har ingen bollkänsla men är en hejare på att fiska.

Joachim Carlsson

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Jocke var en "liten" blyg, blond kille när han började hos oss, direkt efter skolan. Nu har han utvecklats till en stor, stark, tatuerad och rakad bilmekaniker, som dessutom är en utomordentligt duktig yrkesman. Vi är glada att ha en så trevlig och bra kille på vår verkstad. Jocke gillar enligt rykten tatueringar, bärs och brudar.

Bengt-Ove Eriksson

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Mekaniker med många år i yrket. Pedant ut i fingerspetsarna. Gör aldrig ett halvdant jobb. Lite för noga ibland om du frågar oss, men kunderna jublar. Bengt-Ove eller Bamse som vi säger är go och glad, framför allt matglad. VIK-hockey, motorcykel och golf tar en stor del av fritiden, men själv säger han att han gillar vin, kvinnor och pengar. Mest pengar ;-)

Mathias Jörnevik

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Mathias är på väg att bli en duktig mekaniker och har väldigt duktiga och trevliga arbetskamrater som lär upp honom. Är före detta hockeyspelare som gillade det glamourösa livet mer än att träna så då blev han bilmekaniker istället för hockeyproffs, och det är vi glada för. Är en hejare på att svinga bägaren på firmafesterna.

Joakim Törnblom

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Joakim eller lill-Jocke som han kallas hos oss, då han är en storlek mindre än vår andra Jocke. När han inte jobbar med andras bilar hittar du honom i garaget hemma där han fixar och donar med sin gamla 49:a. Aktiv musiker i ett Rockabilly band där han spelar kontrabas. Jocke är en väldigt trevlig och ödmjuk kille som passar bra in hos oss.

Gustaf Pettersson

Bilmekaniker verkstad@oa-bil.se Gustaf heter vår nya bilmekaniker. Han har flera års erfarenhet som mekaniker, trots sin unga ålder. När han inte jobbar hittar du honom på skjutbanan där han är en riktig mästerskytt, vad vi har hört. Gustaf är en härlig kille med glimten i ögat.

Bilrekond

Bilrekond

Göran Johansson

Rekonditionerare Telefon 021-816069 info@oa-bil.se Gillar bilar. Mazda har alltid varit Görans favorit. Upplevs som mycket hjälpsam och en riktig pådrivare. Känner alla i branschen och ordnar det mesta. Största intresse är att åka snöskoter och besiktiga bilar. Göran är morgonpigg och lite bortskämd. "Jag åker hem till mamma varje lunch och får hemlagad mat".

Sami Lindholm

Rekonditionerare Sami har alltid ett leende på läpparna. En viss likhet finns med jokern i Batman, säger en del. Sami är väldigt snabb och noggrann och en hejare med polertrissan. Han älskar att spela bilspel och köra folkrace. Enligt Sami själv var han en talang när han var yngre. Vi gillar hans trevliga humör och uppsyn :-). Har sambo och sonen Liam samt en liten tjej på väg.