Nya populära Mazda CX-5 – ett säkert val

Nyheter - 31 juli 2018

Upplev nya nivåer av körglädje med nya Mazda CX-5. Vår senaste kompakta SUV är helt omgjord från insidan och ut och är lika bekväm och tacksam att sitta i för passagerarna som den är att köra. Nya Mazda CX-5 är utformad och tillverkad som en hyllning till körningen, och den ger alla ombord en kraftfull känsla av Jinba Ittai, det där starka bandet och känslan av att man är ett med bilen.

Med Kodo Design evolution blir den vackra exteriören djärv och målinriktad som förstärks ytterligare i den livfulla nya färgen Soul Red Crystal, medan den rymliga kupén är tyst, noggrant utformad och mycket bekväm för dig och alla dina passagerare. Perfekt för långa resor med familj och vänner. Med avancerad säkerhetsteknik kan alla slappna av och njuta av resan. Det ska vara ett nöje att köra bil.

Läs mer om nya Mazda CX-5 här

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Vardagar 09.30-18.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
VERKSTAD
Vardagar 06.45-17.00
Telefontid 08.00-17.00
Lördag & Söndag Stängt