Bilförsäljning

”På Ove Andersson Bil får du som kund stöd och hjälp hela vägen”.

Med ett sådant populärt bilmärke som Mazda har vi många kunder som återkommer år efter år, säger Alvin Teppans som är säljare på Ove Andersson Bil. – Jag vet att våra kunder kommer tillbaka och att de är nöjda med oss. Suzuki är ett populärt bilmärke med väldigt konkurrenskraftiga priser. Alla modeller går att få med både fyrhjulsdrift och gaskonvertering vilket är unikt.

Alvin har ett medfött kall att ge kunden en rejäl dos VIP-behandling. Får man ingen bra kontakt med kunden säljer man ingen bil heller. Jag vill skapa en dialog istället för en monolog och komma fram till en gemensam lösning med kunden. Att vara tydlig in i minsta detalj är viktigt, för olika människor tolkar saker på olika sätt.

Det personliga bemötandet är avgörande.
Bilarna och priserna är mer lika idag. Det personliga engagemanget och bemötandet är helt avgörande. Jag lovar att vi gör allt vi kan för att du som kund ska vara nöjd med din bilaffär och välja oss igen när det är dags för bilbyte eller service.

MRF
För din trygghet är vi medlem i MRF, Motorbranschens Riksförbund. Vi inbytestestar alla bilar på vår verkstad. Vår verksamhet drivs med hög affärsetisk standard. Trygghet kostar inget extra.

Välkommen att kontakta våra trevliga säljare!

Alvin Teppans
Säljare
021-816068
alvin@oa-bil.se

Jonathan Gawell
Säljare
021-816066
jonathan@oa-bil.se

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING Öppettider
Vardagar 09.30-18.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
VERKSTAD Öppettider
Vardagar 06.45-17.00
Lördag & Söndag Stängt