Revolutionerande

Aiways grundades 2017 av de två entreprenörerna Samuel Fu och Gary Gu – båda med rötter i bilindustrin. Bakom bolaget står ett antal privata investerare med bland annat CATL – världens största batteritillverkare, men även staden Shangrao i Jiangxi-provinsen, där fabriken ligger. Teamet på utvecklingsavdelningen och i produktionen omfattar folk från både den japanska och europeiska bilindustrin.

”Ai” betyder ”älskare” på kinesiska och leder i Aiways namn direkt till sloganen ”Love your drive”. Det understryker ambitionen att bygga elbilar som är ett nöje att köra, lätta att använda och är tillgängliga för en bred allmänhet. Logotypens grafiska uttryck är inspirerat av en bil med batteri och rutiga flaggor på racerbanorna och ska symbolisera framtidens intelligenta bil, rörelse och stil.

Vi har sålt Aiways sedan lanseringen i Sverige – Vintern 2021/2022, samt har auktoriserad verkstad.
Besök Aiways hemsida för mer fakta och information.

Varför ska du välja Aiways?

Utforska Aiways revolutionerande elbilar som kombinerar avancerad teknik, överlägsen prestanda och enastående hållbarhet – en oslagbar kombination för att ta din körupplevelse till nya höjder. Allt till mycket konkurrenskraftiga priser.

Med Aiways elbilar får du inte bara en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig transportlösning, utan också en snygg och stilfull bil som kommer att väcka avundsjuka blickar vart du än kör.

Upptäck fördelarna med en elbil från Aiways:

Hög prestanda och lång räckvidd: Med Aiways banbrytande batteriteknik får du långa körsträckor och kraftfull prestanda, vilket eliminerar räckviddsångest och ger dig friheten att köra längre utan att oroa dig för laddning.

Miljömedvetenhet: Genom att köra en Aiways elbil minskar du ditt ekologiska fotavtryck och bidrar till att bevara vår värdefulla miljö. Med nollutsläpp blir du en del av lösningen för att minska luftföroreningar och bekämpa klimatförändringarna.

Avancerad teknik och innovation: Aiways satsar på banbrytande teknik och hållbara innovationer för att ge dig en smidig, smart och ansluten körupplevelse. Utrustad med de senaste funktionerna, kommer du att njuta av högkvalitativ underhållning, avancerade säkerhetssystem och enkel integration med din smartphone.

Kostnadsbesparingar: Att köra en elbil från Aiways är inte bara miljövänligt utan också ekonomiskt smart. Du kommer att spara betydligt på bränslekostnader och underhåll jämfört med traditionella bilar, vilket ger dig en hållbar och långsiktig investering.

Pålitlig och hållbar: Aiways är dedikerat till att tillverka pålitliga och hållbara bilar som är konstruerade för att hålla. Med ett starkt fokus på kvalitet och lång livslängd kommer du att känna dig trygg och nöjd med ditt val av elbil från Aiways. Aiways omfattas av en fabriksgaranti på 5 år och har dessutom 8 års garanti på starkströmsbatteriet och drivmotorn (för båda gäller max 150 000 km).

Sammanfattningsvis erbjuder Aiways elbilar en enastående kombination av hög prestanda, avancerad teknik, miljömedvetenhet och kostnadsbesparingar. Ge dig själv och vår planet en fördel genom att välja en elbil från Aiways – kör in i framtiden redan idag

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING Öppettider
Vardagar 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 15.00
Söndag Stängt
VERKSTAD Öppettider
Vardagar 07.00-17.00
Lördag & Söndag Stängt