Kampanj: Privatleasing Mazda 2

Nyheter - 11 november 2022

Just nu har vi kampanj på Mazda 2!

Mazda2 tar småbilsklassen till en ny nivå. En snygg och smidig kaross, imponerande köregenskaper och utmärkt bränsleekonomi med Mazda M Hybrid. Från den läckra frontgrillen, de snygga 16-tums lättmetallfälgarna och de adaptiva LED-strålkastarna till avancerade säkerhetsfunktioner så som autobroms, adaptiv farthållare och döda-vinkeln övervakning. I kupén kan du njuta av ett nyckellöst låssystem och en mängd anslutningsmöjligheter som trådlös Apple CarPlay® och trådansluten Android Auto™. Säteskonturerna stöder din kropp och förbättrar körupplevelsen och komforten. Detta hjälper dig att behålla en bekväm körställning och förhindrar trötthet.

Läs mer här!

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING Öppettider
Vardagar 09.30-18.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
VERKSTAD Öppettider
Vardagar 06.45-17.00
Lördag & Söndag Stängt